Raffaella e Daniela insieme per "Daniella".
Ottima farina di grano tenero 00, zucchero di canna, burro d’alpeggio e uova fresche, ecco gli ingredienti base per creare un dolce goloso e irresistibile, poi ottime confetture, nocciole, uva passa, noci e mandorle e poi ancora altri squisiti ingredienti per dare vita alle tante combinazioni che diventano biscottini, torte e dolcetti, non solo ricchi di fantasia ma di ghiotti sapori!
Raffaella e Daniela, insieme sono “Daniella”, laboratorio artigianale di pasticceria da oltre 15 anni. Per loro i sapori sono un’alchimia di ingredienti e passione in dosi equivalenti.
Ottima farina di grano tenero 00, zucchero di canna, burro d’alpeggio e uova fresche, ecco gli ingredienti base per creare un dolce goloso e irresistibile, poi ottime confetture, nocciole, uva passa, noci e mandorle e poi ancora altri squisiti ingredienti per dare vita alle tante combinazioni che diventano biscottini, torte e dolcetti, non solo ricchi di fantasia ma di ghiotti sapori!
Raffaella e Daniela, insieme sono “Daniella”, laboratorio artigianale di pasticceria da oltre 15 anni. Per loro i sapori sono un’alchimia di ingredienti e passione in dosi equivalenti.
Raffaella and Daniela together for “Daniella”
Raffaella and Daniela together for “Daniella” Excellent 00 flour, brown sugar, mountain butter and fresh eggs are the basic ingredients to create tasty and irresistible sweets. Blend them with first-class jams, hazelnuts, raisins, walnuts, almonds and many other wonderful ingredients : the final result will be a wide range of creative and flavorful small biscuits, cakes and cookies!
Raffaella and Daniela together become “Daniella” a homemade pastry shop with more than 15 years experience. To them, flavors are a perfect and balanced combination of ingredients and passion.
Raffaella and Daniela together for “Daniella” Excellent 00 flour, brown sugar, mountain butter and fresh eggs are the basic ingredients to create tasty and irresistible sweets. Blend them with first-class jams, hazelnuts, raisins, walnuts, almonds and many other wonderful ingredients : the final result will be a wide range of creative and flavorful small biscuits, cakes and cookies!
Raffaella and Daniela together become “Daniella” a homemade pastry shop with more than 15 years experience. To them, flavors are a perfect and balanced combination of ingredients and passion.